×

Video on Demand: Έχετε αμφιβολίες για κάποιο χαλί και μένετε μακριά; Ζητήστε τώρα να σας στείλουμε ένα μικρό βιντεάκι παρουσίασης στο κινητό σας με το χαλί που σας ενδιαφέρει για να δείτε καλύτερα τα χρώματα και τα σχέδιά του.

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤOΝ ΚΩΔΙΚΟ ΣΑΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Βραβεύσεις

Η πραγματική οικο-Δέσποινα των χαλιών έχει βραβευτεί ουκ ολίγες φορές για το μεγάλο της χειροποίητο πάθος!

Όλη αυτή η καθολική αναγνώριση δεν θα μπορούσε να μην είχε μετουσιωθεί σε αναγνώριση από διεθνείς φορείς. Η διαπιστευμένη υπεροχή της εταιρείας μας έχει βραβευτεί ούκ ολίγες φορές από διάφορες οργανώσεις στο εξωτερικό. Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποιες από αυτές.

Διεθνής αναγνωρίσεις, παγκόσμιες βραβεύσεις, έρχονται να ολοκληρώσουν ένα παζλ 30 ετών σκληρής δουλειάς. Παράσημα στον τοίχο μεγάλων επιτευγμάτων από την εταιρεία μας τώρα παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο κοινό μας!

Βράβευση

Παγκόσμιας Εμβέλειας Βράβευση για την Ελληνίδα Επιχειρηματία

Με ένα από τα σημαντικότερα βραβεία της παγκόσμιας βιομηχανίας πολυτελούς φιλοξενίας έφυγε από τη Μαρμπέγια της Ισπανίας η Δέσποινα Μοιραράκη. Η ακάματη Ελληνίδα επιχειρηματίας ήταν μεταξύ των βραβευμένων προσώπων στην απονομή των Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards (Signum Virtutis όπως είναι γνωστά), των οποίων προεδρεύει ο Mr. Khalil El-Mouelhy και CEO είναι η σύζυγός του Mrs. Nicola El-Mouelhy.

Η επιχείρηση της Δέσποινας Μοιραράκης διακρίθηκε μεταξύ επιχειρήσεων από όλο τον πλανήτη για την αριστεία στον χώρο Miraraki Carpets (στην κατηγορία 7άστερης Γκαλερί Χαλιών). Η απονομή πραγματοποιήθηκε στο Villa Padierna Palace Hotel στην Μαρμπέγια της Ισπανίας ενώ την Δέσποινα Μοιραράκη βράβευσε προσωπικά η γνωστή για το φιλανθρωπικό της έργο, Πριγκίπισσα της Ινδίας Her Royal Highness Princess Bhargavi Kumari Mewar.

Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, γαλαζοαίματοι πρίγκιπες και πριγκίπισσες πολλών χωρών όπως η His Serene Highness Prince Massimiliano della Torre e Tasso, Her Serene Highness Princess Costanza della Torre e Tasso, Her Royal Highness Nathalie Princess of Hohenzollern κ.α.

Την επιχειρηματία συνόδευε σε αυτή την μεγάλη στιγμή της ο σύζυγος της, αρχιπλοίαρχος του Π Ν, Γιάννης Κοντούλης, ο οποίος την στηρίζει πάντα και είναι στο πλευρό της προσπαθώντας να εξασφαλίσει την απαιτουμένη άδεια από την απαιτητική και υπεύθυνη εργασία του στο ΓΕΕΘ

Βράβευση

Μία ακόμη Παγκόσμιας Εμβέλειας Βράβευση για την Ελληνίδα Επιχειρηματία Δέσποινα Μοιραράκη

Με ένα από τα σημαντικότερα βραβεία της παγκόσμιας βιομηχανίας πολυτελούς φιλοξενίας και ποιότητας βραβεύτηκε η Δέσποινα Μοιραράκη στο Ecali Club. Η ακαταμάχητη Ελληνίδα επιχειρηματίας ήταν μεταξύ των βραβευμένων προσώπων στην απονομή των Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards (Signum Virtutis όπως είναι γνωστά), των οποίων προεδρεύει ο Mr. Khalil El-Mouelhy.

Η επιχείρηση της Δέσποινας Μοιραράκη – Χειροποίητα Χαλιά βραβεύτηκε σε παγκόσμιο επίπεδο για την αριστεία στον χώρο που αφορά την ποιότητα, το service και την προώθηση των χειροποίητων χαλιών Miraraki Carpets (στην κατηγορία 7άστερης Γκαλερί Χαλιών). Η απονομή πραγματοποιήθηκε στο Ecali Club ενώ τη Δέσποινα Μοιραράκη βράβευσε προσωπικά η πριγκίπισσα της Γερμανίας Her Royal Highness Princess Natalie VonHohenzollern.

Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, γαλαζοαίματοι πρίγκιπες και πριγκίπισσες πολλών χωρών: His Seren Highness Prince Massimiliano della Torre e Tasso, Her Serene Higness Costanza della Torre e Tasso, Nicolas Konig, Valentine Ozigbo, Mohamed Riyaz, Carmen Edelson.

Την επιχειρηματία συνόδευε σε αυτή τη μεγάλη στιγμή της ο σύζυγός της, αρχιπλοίαρχος του ΠΝ, Γιάννης Κοντούλης, ο οποίος την στηρίζει πάντα και είναι στο πλευρό της.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Δέσποινα Μοιραράκη είναι η μοναδική γυναίκα επιχειρηματίας στον κλάδο των χειροποίητων χαλιών σε παγκόσμιο επίπεδο και για πρώτη φορά βραβεύτηκε στο 2016 στην Μαρμπέγια της Ισπανίας και φέτος βραβεύεται για 2η φορά.

Βράβευση

Βράβευση από την Ένωση Γυναικών Πάτρας

Η γνωστή επιχειρηματίας Δέσποινα Μοιραράκη βραβεύτηκε από την Ένωση Γυναικών Πάτρας, το μεγαλύτερο φιλανθρωπικό σωματείο στην Νοτιοδυτική Ελλαδα, για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα και τις επιχειρηματικές δραστηριότητές της, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η βράβευση έγινε από την Πρόεδρο του Σωματείου κα Άννα Μαρία Ρογδάκη, την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στη Πάτρα.

Επίσης στην ίδια εκδήλωση, βραβεύτηκαν μεταξύ άλλων, ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης Μίμης Πλέσσας, η σύζυγο του κα Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα και η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο Πολιτισμού του Δ. Πειραιά κα Ειρήνη Στ. Νταϊφά.

Η Ένωση Γυναικών Πάτρας, το μεγαλύτερο φιλανθρωπικό σωματείο στην Νοτιοδυτική Ελλάδα, με μία σεμνή τελετή παρέδωσε μία δωρεά μαμούθ για την Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών, την Παιδιατρική Κλινική, την Μονάδα Παίδων και την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο.

Βράβευση

Business Woman 2012 / Βουλγαρία

Στα πλαίσια των βραβείων “business woman 2012”, βραβεύτηκε μαζί με άλλες 11 γυναίκες επιχειρηματίες από την Βουλγαρία, καθώς διακρίθηκε ως η μοναδική ξένη επιχειρηματίας “businesswoman 2012” για την άριστη ποιότητα των προϊόντων της, και για των υψηλών προδιαγραφών υπηρεσιών προς την πελατεία της.

Η επιχειρηματίας Δέσποινα Μοιραράκη, έχει ξεκινήσει την επέκταση της επιχείρησης της, με 1ο σταθμό τα Βαλκάνια και συγκεκριμένα την Σόφια Βουλγαρίας, όπου έχει ήδη πραγματοποιήσει 2 εκθέσεις με χειροποίητα χαλιά, στο ξενοδοχείο Sheraton της Σόφιας, με τεραστία επιτυχία.

Άνθρωποι της τέχνης, των γραμμάτων, της πολιτικής, επιχειρηματίες καθώς και καλλιτέχνες, θαύμασαν την άριστη ποιότητα & τεράστια ποικιλία των χαλιών της, από όλα τα μέρη της Ανατολής, καθώς είναι η μοναδική γυναικά σε όλο τον κόσμο που προμηθεύεται χαλιά κατευθείαν από τις χώρες παραγωγής (ΙΝΔΙΑ, ΠΕΡΣΙΑ, ΠΑΚΙΣΤΑΝ), και πολλοί εξ αυτών, απέκτησαν κάποια από τα αριστουργήματα της.

Photo βραβεύσεων

Βράβευση 7 Star Award Παγκόσμιο Βραβείο Επιχειρηματικότητας στην Εκάλη
Βράβευση Seven Star Luxury Carpet Gallery Award στην Marbellia
Βράβευση Business Woman Of The Year στην Βουλγαρία
Βράβευση Seven Star Luxury Carpet Gallery Award στην Marbellia
Βράβευση 7 Star Award Παγκόσμιο Βραβείο Επιχειρηματικότητας στην Εκάλη
Βράβευση Business Woman Of The Year στην Βουλγαρία
TOP
Επιλέξτε τα πεδία που θα εμφανίζονται. Μπορείτε να κρύψετε τα πεδία και να κάνετε αναδιάταξη στην λίστα με drag and drop
  • Εικόνα
  • Κωδικός
  • Τιμή
  • Διαστάσεις
  • Σύνθεση
  • Απόθεμα
Σύγκριση