×

Video on Demand: Έχετε αμφιβολίες για κάποιο χαλί και μένετε μακριά; Ζητήστε τώρα να σας στείλουμε ένα μικρό βιντεάκι παρουσίασης στο κινητό σας με το χαλί που σας ενδιαφέρει για να δείτε καλύτερα τα χρώματα και τα σχέδιά του.

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤOΝ ΚΩΔΙΚΟ ΣΑΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Χαλιά ειδικής παραγγελίας

Mοναδικές συνεργασίες με επώνυμους οίκους του εξωτερικού
ΜΟΝΤΕΡΝΑ PROJECT


Η επιχείρηση μας έχοντας εξασφαλίσει μοναδικές συνεργασίες με επώνυμους οίκους του εξωτερικού έχει καταφέρει να ασκήσει την δική της επιρροή στους εν λόγω αργαλειούς και να έχει τη δυνατότητα να παράγει εξειδικευμένες λύσεις διακόσμησης σχεδιασμένες ειδικά για τα δικά σας μέτρα.

Σε αυτή την κατηγορία χαλιών μπορείτε να βάλετε παραγγελίες στα σχέδια και τα χρώματα τα οποία βλέπετε αλλά με τις δικές σας ειδικές custom made διαστάσεις. Ο χρόνος παραγωγής ποικίλλει από δύο έως τέσσερις μήνες.

Πρώτο βήμα

Επιλέξτε υλικό

Στο πρώτο στάδιο της διαδικασίας ο πελάτης διαλέγει από τις κασετίνες μας μέσα από μία ευρεία γκάμα χρωμάτων την μάλλινη η μεταξωτή φούντα (ή συνδυασμό αυτών) που θέλει να χρησιμοποιήσει για να κατασκευάσει τα χαλιά του.

Δεύτερο βήμα

Το σχέδιο

Α) Από τον διακοσμητή: Ο πελάτης μπορεί να φέρει τυπωμένο κάποιο σχέδιο που του αρέσει η έχει αποφασίσει με το διακοσμητή του, το οποίο μπορούμε να υλοποιήσουμε σε αποκλειστική συνεργασία με τους γραφίστες και τους αργαλειούς του εξωτερικού. Β) Επιλογή από το κατάστημα: Στην επιχείρηση μας υπάρχουν εκατοντάδες διαφορετικά σχέδια μοντέρνων χειροποίητων χαλιών όπου ο καθένας μπορεί να επιλέξει και να τα παραγγείλει στην διάσταση που επιθυμεί.

Design by Sissy Feida

Τρίτο βήμα

Η υλοποίηση

Μετά και την επιθυμητή διάσταση δίνεται η παραγγελία του πελάτη στους συνεργάτες μας στο εξωτερικό όπου σε αποκλειστική συνεργασία φέρνουμε εις πέρας το έργο μέσα σε τρεις με τέσσερις μήνες. Το εξειδικευμένο συνεργείο μας είναι παρών κατά την παράδοση και το στρώσιμο των χαλιών.

Τοποθέτηση

Photo gallery

TOP
Επιλέξτε τα πεδία που θα εμφανίζονται. Μπορείτε να κρύψετε τα πεδία και να κάνετε αναδιάταξη στην λίστα με drag and drop
  • Εικόνα
  • Κωδικός
  • Τιμή
  • Διαστάσεις
  • Σύνθεση
  • Απόθεμα
Σύγκριση