• Навистина добив она што го наредил, брзо и безбедно.
  Стивен Томас, Халкидики, 30 / 8 / 14
 • Се чувствував дека моето момче беше многу лесно, бидејќи чувствував многу добро запознаени со вашата компанија.
  Сотирис Athanasiou, Агринио, 7 / 6 / 14
 • Трансакцијата со што го направи да се чувствувам безбедност.
  Хелен Kourouni, Кос, 18 / 8 / 14
 • Вашиот телефон интервенција ми помогна да се одлучи. Ви благодариме за директна комуникација.
  Кралската Niatsou. Психико, 5 / 11 / 14
 • Благодарејќи на вашата работилница добив теписи премногу брзо.
  Андреас Vorvolakos, Glyfada, 23 / 10 / 14
 • Ви благодариме за конзистентност и вашите одлични професионализам.
  Слобода Karaisarli. драма, 20 / 6 / 14