KATEGORITE TJERA Qilim

Qilima prodhuar të gjithë kanë një stil unik që mund të ndiqet në qytet apo rajon që vijnë nga.
Një temë e zakonshme me pothuajse të gjitha qilima ekskluzive është se ata kanë densitet të lartë nyjë, shpesh në mes 600.000 nyje për metër katror,
deri në dhe nganjëherë më shumë se një milion dhe pastaj kryesisht ne flasim për llojin e qilima si Isfahan, Ghom, Tabriz, Nain, Keshan dhe Hereke.

Korridoret
Korridoret
ROTONTES
ROTONTES
Dhoma gjumi të vendosur
Dhoma gjumi të vendosur
turkmen BUCHARA
turkmen BUCHARA
BUCHARA RUSISHT
BUCHARA RUSISHT
TAPESTRY
TAPESTRY
Aubusson
Aubusson
CHINESE
CHINESE
afganët
afganët
TURQISHT
TURQISHT
Antik
Antik
Kingsize
Kingsize