Kur flasim për rugs orientale sot flasin e qilima të punuar me dorë në një zonë duke arritur nga Maroku në perëndim, me kalimin e Ballkanit (Rumania dhe Bullgaria), Turqi, Iran, Kaukaz, Afganistani, Turkmenistani, Pakistani, India, Tibet, Nepal në rajonet perëndimore të Kinës. Tapete persiane si në më të janë në shtëpi, ku femrat shpesh e bëni këtë për të ardhura shtesë, ndërsa trajtimin dhe shtëpiake. Kjo është arsyeja kryesore pse Tapete persiane janë ende shumë të lirë në këmbim për punën që ata të lënë pas. Në fakt, Tapete persiane sot janë me vlerë vlera e tyre në lidhje me cilësinë e tyre.

 • Në sajë të seminarit tuaj kam marrë qilima shumë shpejt.
  Stephen Thomas, Halkidiki, 23 / 10 / 14
 • Faleminderit për qëndrueshmëri dhe profesionalizmi juaj e shkëlqyer.
  Liria sigurtë. dramë, 20 / 6 / 14
 • Unë ndjeva se djali im ishte shumë e lehtë sepse e ndjeja shumë të njohur me kompaninë tuaj.
  Stephen Thomas, Halkidiki, 7 / 6 / 14
 • Në të vërtetë kam marrë atë që kam urdhëruar, shpejt dhe në mënyrë të sigurtë.
  Stephen Thomas, Halkidiki, 30 / 8 / 14
 • Transaksion me ju bëri të ndjehen të sigurisë.
  Helen Kourouni, Kos, 18 / 8 / 14
 • Ndërhyrja tuaj të telefonit më ndihmoi të vendosë. Faleminderit për komunikim të drejtpërdrejtë.
  Royal Helen. Dramë, 5 / 11 / 14