Oferta speciale në copa të zgjedhura që janë në magazinë në pothuajse të gjitha kategoritë e qilima për të gjithë ata që duan diçka më poshtë vlerat, pa ulje të cilësisë. Kompania Moiraraki ka projektuar normat e veçanta, dimër - verë, për ata që nuk do të ndalet në kërkim për mundësi!

 • Në sajë të seminarit tuaj kam marrë qilima shumë shpejt.
  Stephen Thomas, Halkidiki, 23 / 10 / 14
 • Ndërhyrja tuaj të telefonit më ndihmoi të vendosë. Faleminderit për komunikim të drejtpërdrejtë.
  Royal Helen. Dramë, 5 / 11 / 14
 • Unë ndjeva se djali im ishte shumë e lehtë sepse e ndjeja shumë të njohur me kompaninë tuaj.
  Stephen Thomas, Halkidiki, 7 / 6 / 14
 • Në të vërtetë kam marrë atë që kam urdhëruar, shpejt dhe në mënyrë të sigurtë.
  Stephen Thomas, Halkidiki, 30 / 8 / 14
 • Transaksion me ju bëri të ndjehen të sigurisë.
  Helen Kourouni, Kos, 18 / 8 / 14
 • Faleminderit për qëndrueshmëri dhe profesionalizmi juaj e shkëlqyer.
  Liria sigurtë. dramë, 20 / 6 / 14