1_miraraki_tv maketa MIRARAKI-xalia hilton online_discount


Kompania Moiraraki dinamike nisjen e sezonit të ri të dimrit organizon pazarin madh në dyqan të ri sezonal në rrethinat veriore, Kifissia nga 20 për 27 2018 tetor me kar moderne dhe klasike. Të gjitha karat tona do të jenë deri në 60% nën vlerën e tyre. Leshi, mëndafshi, të vjetra dhe të reja do të jetë një çmim unik vetëm për një javë, në mënyrë specifike për publikun njiheni me dyqanin tonë të ri sezonale në Kifisia në Kifissias Av. Në Nju 373. Eritrea. Të gjitha faturat më të fundit të biznesit tonë do të dominojnë tregjet e reja të bëra nga znj. Miraraki nga vendi i Indisë në sucks moderne.

I gjithë stafi ynë me përvojë dhe Znj Despina Moiraraki do të jetë e vendosur gjatë gjithë kohëzgjatjes së pazarit, ku ata do të jenë në gjendje që të drejtojë dhe të voithisoun çdo personi për të zgjedhur qilim në pëlqim të tij.


Adresa: L. Kifissias 373, N. Erythrea, 14671

Orët bazë: Çdo ditë 10.00 - 20.00

Kohëzgjatja: 20 - 27 Tetor

. Tel kontaktues: 6932300054