Nr 1 punuar me dorë të biznesit qilim ndërmerr gjatë gjithë vitit të përgjegjës qilima riparim të punuar me dorë me vjet përvojë në dispozicion. Pa marrë parasysh cilësinë, mënyrën e ndërtimit apo llojin e qilim që ju zgjidhni, ju duhet të dini se të gjitha rugs mund të riparohet kur dëmtohet. Dëmi shihet shpesh në qilima është ngrënë nga mola rastin e qilim leshi, i veshur me thekët dhe ounces, edhe djegiet e cigareve dhe dëme nga lagështia, e cila është armiku më i keq i qilim.

Në mënyrë të veçantë, ne riparimin binarët dhe skajet çfarëdo prerë lloji dhe të bëjë qilima Hemming të mjaftueshme për të dini masat që ju dëshironi të Hemming dhe të bëjë qilima petëzim që bëjnë pluhur nga thyer ngjitës.

Riparimet qilim janë zgjidhja ideale për të mbajtur qilima tuaj në gjendje të mirë dhe janë një zgjidhje e dobishme pasi ato janë mjaft të volitshme për çdo balancim. Natyrisht, kur faktori ekonomik kombinohet me profesionalizmin dhe ekspertizën teknike që ju ofrojmë, keni bërë zgjedhjen më të mirë për të shijuar qilimat tuaja për shumë vite.

Duke i kushtuar vëmendje detajeve, ne ndërmarrim gjithçka që mund të riparohet mirë.

Kompania gjithashtu po zhvillohet në këtë fushë, duke u përpjekur të plotësojë të gjitha nevojat e klientëve të saj.


Riparimi qilim me rezultat të përsosur garantuar për qilima të brezit të fundit që tërheq çuditërisht duart e pluhurit nga mbrapa.

Rivitalizimi i ngjyrave

Heqja e pushit të panevojshëm

Riparimet për qilima të punuar me dorë të përjetshme

Mbërthyer petëzim

Vendosja e një raft në ngjyra të pafundme


Tel. Kontakto: Z. Abdo Habib
6999104333