diakosmisi-ksenodoxeion

HOTEL DESIGN

Kompania MOIRARAKI, kompania e parë në Evropë në fushën e
PAKICE SHITJE punuar me dorë qilim specializuar në studimin
dhoma hoteli me shërbimin e patëmetë në harton ekskluzive, moderne dhe klasike.

qilima tona kanë dekoroj hotelet e mëposhtme:

- HILTON HOTEL ATHINË
- HOTEL GRANDE Bretagne
- MAQEDONI PALACE
- KING GEORGE PALACE
- Grecotel ATHINË
- Grecotel Alexandroupolis
- RODOS PALACE
- CAPSIS HOTEL RHODES
- MABELY GRAND HOTEL Zakynthos
- HOTEL DU LAC Janinës
- LE CHALET Xanthi
- CRETE MEGARON hotel luksoz
- Cavo TAGOO Mykonos
- leto HOTEL MYKONOS
- St. JOHN Mykonos
- Paladium MYKONOS
- ROYAL MYKONIAN RESORT
- Poseidon HOTEL ATHINË
- Athinas CALLIRHOE EXCLUSIVE HOTEL Athinë
- PALMARIVA Eretria BEACH etj