- PREZANTIMI GEORGE MOIRARAKIS -


2 2014 JAVA MARS

- PREZANTIMI GEORGE MOIRARAKIS -
WATCH emetimin e 1 2014

Despina dhe George MOIRARAKI

IN TV Makedonija

THN e diel janar 5.

Mos humbasë !!


Santa Claus luan Despina MOIRARAKI !!

Despina dhe George MOIRARAKI