×

Video on Demand: Έχετε αμφιβολίες για κάποιο χαλί και μένετε μακριά; Ζητήστε τώρα να σας στείλουμε ένα μικρό βιντεάκι παρουσίασης στο κινητό σας με το χαλί που σας ενδιαφέρει για να δείτε καλύτερα τα χρώματα και τα σχέδιά του.

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤOΝ ΚΩΔΙΚΟ ΣΑΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Όροι & Προϋποθέσεις

Επισκεπτόμενοι τον δικτυακό μας τόπο ή/και χρησιμοποιώντας υλικό από τις ιστοσελίδες μας, αποδέχεστε τους παρακάτω όρους. Εάν κάποιος επισκέπτης / χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους που προβλέπονται στο παρόν, οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του συγκεκριμένου ιστότοπου.
ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ Α.Ε
Α.Φ.Μ: 094436667

Περιγραφή της υπηρεσίας

Το ηλεκτρονικό κατάστημα miraraki.gr, διαθέτει δική του πολιτική τιμών, όρους εξόφλησης, διάθεσης και παράδοσης των προϊόντων και υπηρεσιών. Ο χρήστης του ηλεκτρονικού καταστήματος έχει τη δυνατότητα να τοποθετεί παραγγελίες στο e-shop.

Παραγγελία προϊόντων επιθυμητής διάστασης

Τα προϊόντα τα οποία επεξεργάζονται, δηλαδή κόβονται, ρελιάζονται ή ράβονται κρόσσια και τρέσες προπληρώνονται με κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας, online πληρωμή μέσω της υπηρεσίας PayPal και τέλος με χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας (VISA, ELECTRON VISA, MASTERCARD) μέσω της υπηρεσίας e-commerce της Viva Wallet . Επιπλέον με τη χρήση πιστωτικής κάρτας, έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε από 2 έως 24 άτοκες δόσεις για την εξόφληση της παραγγελίας σας.

Προσοχή!
Επιστροφή δεν γίνεται αποδεκτή για προϊόντα τα οποία έχουν υποστεί επεξεργασία βάση επιθυμητής διάστασης π.χ. μοκέτες, χαλιά, διάδρομοι, πατάκια και άλλα.

Μεταφορά Προϊόντων

Όλα τα έξοδα μεταφοράς των προϊόντων του miraraki.gr, βαραίνουν την εταιρεία για ολόκληρη την ελληνική επικράτεια. Δεν υπάρχει καμμία πρόσθετη χρέωση για τους πελάτες που πραγματοποιούν αγορές στον ιστότοπό μας. Ειδικές πρόσθετες χρεώσεις στα μεταφορικά εφαρμόζονται στους πελάτες του εξωτερικού, όπου αναγράφονται αναλυτικά κατά το checkout, πριν την τελική πληρωμή και ποικίλλουν ανάλογα με τον εκάστοτε προορισμό.

 

Αλλαγές - Ακυρώσεις

Οι πελάτες του miraraki.gr, δύναται να προχωρήσουν σε αλλαγή των προϊόντων που έχουν αγοράσει, για οποιοδήποτε λόγο το επιθυμούν, εντός 14 ημερών, στο τρέχον οικονομικό έτος που έγινε η αγορά, τόσο από τον ιστότοπό μας, όσο και απο τα φυσικά μας καταστήματα. Εάν υπάρχει οικονομική διαφορά, υπέρ της εταιρείας, γίνεται συμψηφισμός με την αγορά και ο πελάτης καλείται να καταβάλλει το ποσό που προκύπτει από τη διαφορά της αξίας. Σε αντίθετη περίπτωση, εάν η αξία της αλλαγής είναι χαμηλότερη από τα προϊόντα που επιστρέφονται, εκδίδεται ένα πιστωτικό σημείωμα στον πελάτη για συμψηφισμό σε μελλοντικές αγορές.

Όλοι οι πελάτες του miraraki.gr έχουν δικαίωμα υπαναχώρησης εντός 14 ημερών και να επιστραφεί το αντίτιμο της αγοράς, στο ίδιο μέσο από το οποίο πλήρωσαν. Η ημερομηνία επιστροφής του αντίτιμου αποφασίζεται από την εταιρεία, καθώς λαμβάνονται υπ' όψη λογιστικά ταμεία, χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί, κτλ. Μετά το πέρας των 14 ημερών δεν γίνεται δεκτή καμμία ακύρωση, παρά μόνο αλλαγή με άλλα προϊόντα, με τους όρους που περιγράφονται παραπάνω.

Τιμές Προϊόντων

Όλες οι τιμές που παρουσιάζονται στις ιστοσελίδες μας συμπεριλαμβάνουν τον Φ.Π.Α.
Οι τιμές αυτές αφορούν τα προϊόντα και τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το miraraki.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές αυτές. Το miraraki.gr έχει δικαίωμα να μεταβάλλει τα ποσοστά των εκπτώσεων επί των αρχικών τιμών των προϊόντων καθ` όλη τη διάρκεια του έτους και οποτεδήποτε κρίνει αυτό σκόπιμο χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση των πελατών του. Για ορισμένες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ και εφόσον η παραγγελία σας γίνει με τιμολόγιο τότε οι τιμές των προϊόντων είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες κατά τον μειωμένο ΦΠΑ.

Ισχύον Δίκαιο

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του miraraki.gr διέπονται και προστατεύονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας του καταναλωτή (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Περιορισμένη άδεια

Το miraraki.gr, υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις που τίθενται στο παρόν και όλους τους εφαρμοστέους νόμους και κανονισμούς, σας χορηγεί ένα μη αποκλειστικό, αμεταβίβαστο, προσωπικό, περιορισμένο δικαίωμα πρόσβασης, χρήσης και παρουσίασης αυτής της ιστοσελίδας και των περιεχομένων στοιχείων της. Αυτή η άδεια δεν αποτελεί μεταβίβαση τίτλου στην ιστοσελίδα και στα στοιχεία της και υπόκειται στους ακόλουθους περιορισμούς: (1) πρέπει να διατηρείτε σε όλα τα αντίγραφα της ιστοσελίδας και των στοιχείων της, όλες τις επισημειώσεις που αφορούν πνευματικά δικαιώματα και άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα και (2) δεν μπορείτε να τροποποιήσετε την ιστοσελίδα και τα στοιχεία της με κανένα τρόπο ή να αναπαράγετε ή να παρουσιάσετε δημοσίως, ή να διανείμετε ή με άλλο τρόπο να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα και τα στοιχεία της για οποιοδήποτε δημόσιο ή εμπορικό σκοπό, εκτός εάν άλλως επιτρέπεται με το παρόν.

Μεταβολές

Το miraraki.gr διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει ή να τροποποιεί τους εφαρμοστέους όρους και προϋποθέσεις για τη χρήση της ιστοσελίδας σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Τέτοιες αλλαγές, τροποποιήσεις, προσθήκες ή διαγραφές στους όρους και τις προϋποθέσεις της χρήσης θα τίθενται σε ισχύ άμεσα από την γνωστοποίησή τους, η οποία μπορεί να δοθεί με κάθε μέσο συμπεριλαμβανομένης, αλλά όχι περιοριστικά, της θέσης καινούργιων όρων και προϋποθέσεων στην ιστοσελίδα. Κάθε χρήση της ιστοσελίδας κατόπιν τέτοιας αλλαγής ή τροποποίησης θα θεωρείται ότι αποτελεί αποδοχή εκ μέρους σας τέτοιων αλλαγών, τροποποιήσεων, προσθηκών ή διαγραφών. Το miraraki.gr μπορεί, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, να καταγγείλει, αλλάξει, αναστείλει ή διακόψει οποιαδήποτε επιμέρους λειτουργία αυτής της ιστοσελίδας συμπεριλαμβανομένης της διαθεσιμότητας, της φωτογραφία παρουσίασης ή περιγραφής οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας.

Περιορισμός Ευθύνης

Το miraraki.gr, οι υπάλληλοί του, ή άλλοι αντιπρόσωποί του, δεν έχει καμία ευθύνη, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, για όποιες επακόλουθες, παρεμπίπτουσες, έμμεσες, ειδικές αποζημιώσεις ή έξοδα ή χρηματικές ποινές, συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιοριστικά, διαφυγόντων κερδών, διακοπής λειτουργίας της επιχείρησης, απώλειας πληροφοριών ή δεδομένων, ή απώλειας πελατείας, απώλειας ή ζημίας περιουσίας, και οποιωνδήποτε αξιώσεων τρίτων μερών προκύψουν από ή σε σχέση με την χρήση, την αντιγραφή, ή την παρουσίαση αυτής της ιστοσελίδας ή των περιεχομένων της ή οποιασδήποτε άλλης συνδεδεμένης ιστοσελίδας, ανεξαρτήτως εάν το miraraki.gr είχε ενημερωθεί, γνώριζε ή έπρεπε να γνωρίζει αυτή την πιθανότητα.

TOP
Επιλέξτε τα πεδία που θα εμφανίζονται. Μπορείτε να κρύψετε τα πεδία και να κάνετε αναδιάταξη στην λίστα με drag and drop
  • Εικόνα
  • Κωδικός
  • Τιμή
  • Διαστάσεις
  • Σύνθεση
  • Απόθεμα
Σύγκριση